Borsa de treball

 Borsa de treball

L’ajuntament d’Avinyonet de Puigventós ofereix cada dimecres de 10 a 12 hores el servei de borsa de treball. Aquest servei consisteix en:

– assessorar a aquelles persones que busquen feina,

– ajudar-les a confeccionar el seu currículum personal,

– buscar ofertes en les quals puguin encaixar,

– derivar-les, si cal, als organismes pertinents..

A partir d’ara ens pots fer arribar el teu currículum a través de la web municipal. En aquest sentit, l’Ajuntament d’Avinyonet de Puigventós ha creat un espai per a la recerca d’oportunitats laborals per tal de fomentar la ocupació a nivell local. És un servei municipal gratuït de suport en la recerca de activa de feina.

Està adreçat a les persones en atur, als joves que cerquen la seva primera feina o volen treballar durant períodes no lectius, i a tots aquells que volen millorar la seva carrera laboral.

Objectius

  • Ampliar les vies de comunicació utilitzades en el procés de recerca de feina
  • Afavorir la ocupació en el propi municipi
  • Obtenir informació sobre els recursos disponibles a la comarca
  • Consultar i donar a conèixer ofertes de treball
Un portal per donar-se a conèixer
Aquest portal està a disposició de tots els habitants i totes les empreses del municipi, amb l’objectiu de facilitar que les persones que busquen feina i les que n’ofereixen es puguin posar en contacte de manera directe.

Per publicar una oferta de treball, només cal descarregar el següent formulari, omplir les dades i enviar-lo a: annadejoventut@gmail.com

Per publicar el teu perfil, només cal descarregar el següent formulari, omplir les dades i enviar-lo a: annadejoventut@gmail.com

Webs que poden ser del vostre interès:
feina activa
feina activa
feina activa
feina activa
feina activa