Iniciativa per informar als veïns d’avinyonet de puigventós mitjançant correu electrònic

Et demanem que ens enviïs les teves dades a través de la pàgina web municipal www.avinyonetdepuigventos.cat/subscripcio i rebràs  informació municipal d’interès al teu correu electrònic.

INICIATIVA PER INFORMAR ALS VEÏNS MITJANÇANT CORREU ELECTRÒNIC

Et portem les notícies al teu correu electrònic!

Amb l’objectiu d’apropar l’Administració Local a la ciutadania i fomentar nous canals d’informació, comunicació i participació, des de l’Ajuntament et volem proposar una nova iniciativa: potenciar la comunicació Ajuntament-ciutadà mitjançant correu electrònic, per així anar reduint, de forma progressiva, les bustiades en paper.

Què aconseguim amb aquesta iniciativa?
-Foment de les noves tecnologies.
-Estalvi de paper, amb el conseqüent estalvi econòmic i millora del medi ambient.
-Comunicació més àgil i senzilla.

Si reps aquest correu és perquè ja estàs a la llista de distribució de l’Ajuntament. De totes maneres et demanem que actualitzis les teves dades per tenir-les més complertes i en una única base de dades.

Per tot plegat,

Et demanem que ens enviïs les teves dades (nom, cognoms, adreça i correu electrònic) a través de la pàgina web municipal www.avinyonetdepuigventos.cat/subscripcio i rebràs les darreres notícies, els actes que es faran els propers dies i altres informacions municipals d’interès al teu correu.

Si tens qualsevol problema amb la pàgina web pots enviar la informació a través de l’adreça de correu electrònic de l’Ajuntament: aodl@avinyonetdepuigventos.cat

Moltes gràcies!!