Alcaldia

alcaldessaBenvolguts i benvolgudes,

Us escric aquesta benvinguda en nom de tot el Consistori i tot just encetat el relleu a l’alcaldia de Garrigàs, em poso a la vostra disposició per qualsevol consulta, inquietud o proposta de millora que em vulgueu fer arribar.

A la web oficial de l’Ajuntament Garrigàs, trobareu un espai amb la informació que  evoluciona per a esdevenir una eina que ajudi al Govern obert, la transparència i a la participació.

Les xarxes socials i les tecnologies de la informació i de la comunicació ja fa uns anys que han esdevingut part de la nostra vida quotidiana, és per això que el municipi disposa  també de diverses xarxes socials que ens ajuden a establir canals de comunicació i difusió amb les persones interessades.

Agafant de referència el recent publicat Quadern de la Revista de Girona, Garrigàs és un municipi de la Comarca de l’Alt Empordà, equidistant uns 15 km de Roses i de l’Escala i a 7 km de Figueres, el poble de Garrigàs està situat en un emplaçament privilegiat que permet gaudir d’unes magnifiques vistes de la plana de l’Empordà. Els 19,9 km2 del terme de Garrigàs el fan un dels municipis empordanesos més extensos. El poble està constituït per una mena de pentàpolis de pagès amb, a més del cap del municipi, el poble d’Arenys d’Empordà i els avui llogarrets d’Ermedàs, Vilajoan i Tonyà, un parell de dotzenes de masos, algun d’abandonat, completen el municipi.

L’activitat social al municipi és molt activa, amb l’Associació El Balcó de l’Empordà, la Comissió de joves, la Comissió de fira, el Festival Photo Mirador .. a més d’altres iniciatives privades que promocionen activitats, cursos i esdeveniments , que tots junts donen visibilitat al municipi i promocionen la cohesió social.

Especialment il·lusionats aquest any amb la inauguració del local social, un espai polivalent que ens proporcionarà diferents usos per a tots els grups d’edat, tenim present que tant la nostra cultura i tradicions com la memòria col·lectiva són els fonaments del nostre futur com a poble i treballarem en aquest sentit per tal de potenciar-les.

Però el nostre principal tresor, és la gent del municipi de Garrigàs, la que s’estima el poble i col·labora desinteressadament en les seves activitats. Al cap i a la fi, un poble és la seva gent.

Espero que trobeu en aquest espai web tot allò que necessiteu.

Salutacions,

 

Pilar Bosch i Bech

Alcaldessa de Garrigàs

 


Web oficial: www.ajuntamentdegarrigas.cat

Web municipal: www.garrigas.cat


Twiter: @GARRIGASpuntCAT

Facebook: Ajuntament de Garrigàs

Whatsapp municipal:  632 675 994