L’Ajuntament de Garrigàs accessible per a tothom

El projecte bàsic executiu per a l’adequació de la planta baixa de l’Edifici 1 d’octubre de Garrigàs per a establir-hi el nou ajuntament pretén donar accessibilitat i eliminar les barreres arquitectòniques.

El Ple municipal de Garrigàs va acordar en la sessió ordinària del passat 1 d’abril, aprovar inicialment el “Projecte bàsic executiu per a l’adequació de l’Edifici 1 d’octubre com a nou ajuntament del municipi”. Es tracta d’un projecte que permetrà garantir l’accessibilitat de tots els equipaments públics del poble aconseguint eliminar les barreres arquitectòniques que presenta l’actual edifici del consistori. Així mateix, es millorarà en eficiència energètica i sostenibilitat ja que l’Edifici 1 d’octubre està connectat a la xarxa de generació de calefacció i aigua calenta per caldera de biomassa forestal i té prevista la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques per autogenerar l’electricitat que el mateix edifici necessita.

Amb la nova ubicació, l’ajuntament passarà a estar ubicat a la zona principal de serveis del municipi, al costat de l’escola, el centre cívic, el consultori mèdic i correus. Aquesta proximitat dels serveis municipals facilitarà les tasques del personal del consistori i revertirà en servei de millor qualitat cap a la ciutadania.

El projecte, que està en exposició pública fins al 30 de maig, té un pressupost de 80.743,59€ i està cofinançat per la Diputació de Girona.

El podeu consultar en aquest enllaç.