L’Ajuntament difon els valors mediambientals amb la posada en marxa de la caldera de biomassa

En el marc de la recent posada en funcionament de la xarxa de calor amb biomassa al municipi de Garrigàs, l’Ajuntament, amb el suport de la Diputació de Girona, ha organitzat una jornada divulgativa adreçada als alumnes de l’escola i als veïns de la població.

L’acte ha tingut lloc aquest dilluns a la tarda al Centre 1 d’Octubre, on els participants han pogut visitar l’exposició “Com adaptar-nos al canvi climàtic”, amb les explicacions que han anat a càrrec d’Anna Sanitjas, tècnica de Medi Ambient de la Diputació de Girona.

Seguidament, s’ha fet una visita a la nova instal·lació que acull la caldera de biomassa que dona servei en xarxa, des de fa unes setmanes, a l’Escola, al centre sociocultural i a les dues sales del centre cívic del municipi.

La instal·lació de la caldera de biomassa ha suposat una inversió total de 84.315,79 € i es preveu un estalvi anual de 18,9 Tn d ‘emissors de CO2 a l’atmosfera.

Aquesta actuació, ha estat cofinançada per la Diputació de Girona dins del programa Beenergi, amb la finalitat de promoure l’eficiència energètica en els equipaments municipals i l’enllumenat públic dels municipis gironins.