Alcaldia

 

Valentí Tuset i Creus

Alcalde de Guils de Cerdanya

Les xarxes socials tenen una importància cabdal en els temps actuals. Són una eina imprescindible per acostar la informació a les persones. Tenir un web, disposar d’un facebook o d’altres eines a la xarxa, sense mantenir-les ni actualitzar-les, és un contrasentit.
Des de l’ajuntament de Guils de Cerdanya fem una aposta clara per aquests mitjans. És vital que els nostres veïns tinguin la informació de les activitats i dels projectes que volem impulsar al llarg d’aquest mandat. També és necessari que els visitants o les persones que consultin aquest espai o el nostre facebook, tinguin les dades actualitzades del nostre municipi. Si fem un mercat artesanal, per exemple, quina millor eina que aquesta per a fer-ne divulgació i promoció?
Us convido a utilitzar aquest web (i el nostre facebook). I us animo a fer-nos saber dels errors i les equivocacions que puguem tenir per tal de fer les corresponents correccions. Des d’aquest moment fem d’aquest espai i dels nostres recursos a la xarxa, un mitjà de comunicació real, directe, proper i útil.
Dit això, ens veiem a la plaça, als carrers o a l’ajuntament. Per qualsevol cosa que us calgui em teniu a mi, i als regidors de l’equip de govern, a la vostra disposició.
Valenti Tuset i Creus