Guils de Cerdanya concedeix ajuts escolars per quart any consecutiu

L’Ajuntament de Guils de Cerdanya ha obert una nova convocatòria per la concessió dels ajuts escolars, una iniciativa que per quart any consecutiu es fa en benefici de les famílies de Guils de Cerdanya.

A aquestes ajudes, l’any anterior, s’hi van acollir unes quaranta famílies guilsenques amb un total de 50 escolars inscrits. El muntant final dels ajuts va representar una dotació econòmica de 3.800 euros.

Els requisits per acollir-se a aquests ajuts són estar empadronats en el municipi i cursar els estudis en un centre escolar de la Cerdanya. Els diners dels ajuts es donen mitjançant un xec.

Aquestes aportacions econòmiques es reparteixen de la següent manera: 150 euros per alumnes que facin batxillerat, formació professional de grau mitjà o educació secundària obligatòria (ESO), primer o segon cicle; 100 euros pels alumnes d’educació primària obligatòria, ja sigui en cicle inicial, mitjà o superior i, finalment, 50 euros, pels alumnes d’educació infantil, en la seva etapa de parvulari.

El termini per presentar les sol·licituds finalitza el dia 12 de novembre. Cal presentar una còpia de la matrícula escolar del centre cerdà que correspongui, en horari d’oficina municipal, de les 10,00 a les 14,00 hores. Els xecs es lliuraran el dia 17 de novembre.