Conseqüències de la neteja amb llevaneus

La neteja de la neu del camí de la Sois (Planoles-Campelles), la portem a mitges des de Planoles i des de Campelles, cadascú fins el límit de terme. L’Ajuntament de Campelles ho ha encarregat a Cal Pagès de Campelles, que hi posa tractor i feina.

Ahir, durant la neteja, el tractor de Cal Pagès va enganxar una escomesa de clavegueram i va partir el tractor. Va quedar en l’estat que podeu veure en les imatges. El conductor no es va fer mal, però el tractor és irreparable.

Dues conclusions:

  • Durant força dies, des de l’Ajuntament de Campelles no podran assegurar la neteja del camí de la Sois. Hem parlat amb el seu alcalde i mirarem de mantenir-lo obert aquests dies fent la feina des de Planoles. I els dos ramaders de Planoles s’han ofert en donar un cop de mà en la neteja del seu poble.
  • Quan es parla del cost del servei de neteja de neu, no s’acostuma a tenir present el preu que s’ha de pagar si hi ha problemes. Aquest cop no hi ha hagut danys personals, i hem de felicitar-nos. Però des de Cal Pagès caldrà comprar un tractor nou, que val vora 70.000€.

3e479ba0-dae8-4317-b0cd-6ad8e30ee3a6 f4e94382-634f-4920-8ef8-10acfb738cfb