NOU WHATSAPP DE L’AJUNTAMENT

L’Ajuntament de Planoles ofereix un nou servei d’informació

L’Ajuntament de Planoles ha posat en marxa un nou servei d’informació totalment gratuït mitjançant el servei de missatgeria mòbil WhatsApp. 

El servei s’anomena PLANOLES Informa i és una eina de difusió i d’informació àgil i gratuïta que pretén arribar amb rapidesa al major nombre de veïns possible.

El servei permet enviar missatges curts als veïns. Principalment l’agenda d’activitats, serveis municipals, i avisos amb caràcter d’urgència. En canvi, per no saturar als veïns, Planoles informa no és un mitjà vàlid per comunicar-se amb l’Ajuntament. Tampoc rebreu missatges d’altres veïns.

 

COM US PODEU DONAR D’ALTA:

  1. Afegiu als contactes del vostre telèfon el número 628 369 790 amb el nom de “PLANOLES Informa”.
  2. Espereu uns 2-3 minuts, per facilitar que el vostre telèfon processi la informació
  3. Envieu un WhatsApp al número 628 369 790 amb la paraula ALTA, nom i cognoms, i DNI. Per exemple:ALTA Marta Requena Legares , 00000000X

L’alta es produirà, com a màxim, dins els 5 dies laborables següents.

 

I COM EM PUC DONAR DE BAIXA ?

Envieu un correu electrònic a socials@planoles.cat amb la paraula “BAIXA PLANOLES Informa” a l’assumpte del correu electrònic, i el “nom i cognoms i DNI” en el text del missatge.

 

NORMES D’UTILITZACIÓ:

Les dades dels usuaris seran introduïdes en una base de dades única i creada exclusivament per al servei d’informació a través de WhatsApp. Aquestes dades no es facilitaran a cap organisme extern ni tampoc s’utilitzaran per a cap altre gestió. En els missatges els vostres números sempre quedaran ocults.

Aquest canal també podrà ser emprat per a informar d’aquelles activitats que es duran a terme a Planoles i el seu entorn més immediat, sempre i quan les entitats i/o associacions ho comuniquin, amb una certa antelació de temps, a l’Ajuntament de Planoles.

L’Ajuntament de Planoles oferirà formació gratuïta per gestionar aquest servei de missatgeria mòbil a totes aquelles persones que així ho sol·licitin.

El consistori engega aquesta iniciativa després que altres municipis molt propers a Planoles, com per exemple Ribes de Freser o Pardines, ho han fet i amb un gran èxit.  Planoles informa pdf

NOU WHATSAPP DE L’AJUNTAMENT-2