VANDALISME AL PARC INFANTIL I A LA PISTA

Aquest cap de setmana han succeit diferents actes de vandalisme centrats, entre d’altres, al Parc Infantil i a la Pista d’Esports.
En el primer cas, ha consistit en afluixar i enretirar un dels tensors de l’Aranya, un dels jocs inaugurats aquesta primavera.

Bretolada Parc Infantil
Tensor de l’Aranya, descargolat

 

Dissabte, per la tarda, ens vàren avisar d’aquest fet. Vàrem anar al Parc i ens vàrem posar en contacte amb l’empresa instal·ladora (fent-los-hi arribar una imatge). Avui mateix han tornat a col·locar els tensors al seu lloc. Ha estat en aquest moment quan ens han notificat que, a parer de l’instal·lador, els altres tensors també estaven en situació similar. Per tant, ha arribat a la conclusió que s’havia intentat desfer-los TOTS. S’han assegurat de nou i serà molt difícil de que torni a passar. Però caldrà vigilar-ho.

De manera similar, uns brètols han desfet i llençat múltiples cargols que fixen els taulons de fusta de la vorera de la pista d’esports. També nova d’aquest hivern. Han desmontat total o parcialment un bon nombre de taulons. Quan no han pogut enretirar algunes fustes, simplement les han trencades.

Aquest matí s’han reparat totes les que s’ha pogut i durant la setmana mirarem de reparar-les totes.

Demanem que qualsevol persona que vegi realitzar alguna malifeta ho notifiqui oportunament. Cal evitar que es malmetin unes instal·lacions de tots.