VI Ter Bike Experience

Dissabte 17 de juny de 2018terbike

Sortida Oficial a les 7:00 de Setcases

Ter Bike Experience no és cap competició esportiva, és un repte esportiu de superació i companyerisme. El repte no és senzill, seguir la llera del riu Ter que promou el Consorci del Ter (www.consorcidelter.cat) a través de la Ruta del Ter (www.rutadelter.cat) des del seu naixement (sortida oficial a Setcases) fins a la seva desembocadura a la Gola del Ter (arribada oficial al Càmping Les Medes). Una experiència que us aportarà vivències de superació i impactes emocionals mai viscuts i un dels records més importants de la vostra vida esportiva, ja que s’enllaça la grandesa dels Pirineus amb la immensitat de la Costa Brava tot pedalant i gaudint al ritme del riu Ter. Tot en un sol dia.

És una prova oberta a tothom i orientada als esportistes, especialment als aficionats a la bicicleta, als esports de resistència i al sacrifici. No és una prova a l’abast de tothom, sinó només per a aquells esportistes que es vulguin enfrontar a l’atractiu recorregut sobre la bicicleta tot superant-se, esforçant-se i vivint emocions de companyonia i solidaritat.

El gran objectiu d’aquest repte serà acabar la prova i entrar a la història. Els més agosarats podeu desafiar al vostre estat físic i mental i marcar-vos un temps, però l’objectiu és demostrar-se a sí mateix que es pot assolir.

Més informació: Ter Bike Experience

images