Aquest cap de setmana tindran lloc 2 curses de la Copa Catalana d’Orientació mitja distància

Més informació: WEB D’ALIGOTS

 

Programa

Dissabte 24 de setembre Mitja distància

 • 9.00 h – Obertura Centre de Competició i noves inscripcions
 • 9.40 h – Formació introductòria sobre les curses d’orientació
 • 10.00 h – Inici SORTIDES
 • 13.30h – Tancament META

Diumenge 25 de setembre Mitja distància

 • 9.00 h – Obertura Centre de Competició i noves inscripcions
 • 9.40 h – Formació introductòria sobre les curses d’orientació
 • 10.00 h – Inici SORTIDES
 • 13.30h – Tancament META i lliurament del Trofeu del Dos dies del Ripollès

Localització

Dissabte 24
El centre de competició estarà ubicat a Sant Pau de Segúries. Allà hi haurà els serveis i l’aparcament. També l’espai per pernoctar amb campers i autocaravanes. 

Diumenge 25
El centre de competició estarà ubicat a l’estació d’esquí de Vallter. Allà hi haurà els serveis i l’aparcament. També l’espai per pernoctar amb campers i autocaravanes.

Reglament

Per a aquesta cursa regirà el reglament vigent de competició de la FCOC. Podeu consultar-lo al següent enllaç:http://www.web.orientacio.cat/competicio/competicio-reglaments-especificacions.

Sportident

Per tal de realitzar les curses s’utilitzarà el sistema sportident com a control de pas (sistema electrònic). Tots aquells que no en disposin un caldrà que el reservin gratuïtament en el moment de la fer la inscripció.
El dia de la cursa, les persones que hagin fet reserva d’sportident hauran de passar per la taula d’inscripcions per recollir-lo i serà necessari deixar el seu DNI o bé una fiança de 50€, que es retornarà íntegrament en el moment de finalitzar la cursa i fer el retorn de l’sportident si aquest està en bon estat.

No caldrà dorsal per aquesta cursa.

Abandonaments

Les persones participants que abandonin la cursa ho han de notificar a la zona de descàrrega de sportident (arribada), i així permetre a l’organització portar un bon control dels i les participants i la seva seguretat.

Els mapes dels 2 dies

Mapes nous realitzats per Jose Batista durant el mes de juny d’enguany. Aligots hem fet alguna petita ampliació i actualització.

Fets a escala 1:10.000 i equidistància de corbes de 5 m, amb base ICGC Lidar, i seguint la normativa ISOM 2017.

Es tracta de dos mapes situats ambdós a la comarca del Ripollès, però amb característiques ben diferents un i altre.

MAPA EL MARINER. Situat als termes municipals de Sant Pau de Segúries i Camprodon. Zona entre els 900 i els 1150 m d’altitud, predominantment boscosa amb bona o molt bona penetrabilitat, bona xarxa de pistes, camins i corriols, i amb no molt nombrosos elements de roca.

Algunes mostres:

MAPA ULLDETER. Situat al terme municipal de Setcases. Zona entre els 2150 i els 2500 m d’altitud. En aquest cas predominen les zones obertes. Compren bona part de l’estació d’esquí Vallter2000 i la capçalera del riu Ter amb el seu naixement.

Algunes mostres:

Serveis

 • Lavabos: al mateix Centre de Competició hi haurà lavabos a disposició dels corredors/es
 • Guarderia: a partir de les 9.30h fins a tancament de meta (13.30h)
 • Avituallament: a la zona de meta hi trobareu aigua CALDRÀ PORTAR-SE EL GOT PER AVITUALLAR-SE

Aligots amb l’Agenda 2030


Nova modalitat, acomplint ODS: prebalisat amb cinta de roba reutilitzable! A partir d’ara ja no farem servir plàstic per aquesta tasca del traçador.