INSCRIPCIONS OBERTES PEL CURS: BON CONEIXEDOR DEL PARC NATURAL DE LES CAPÇALERES DEL TER I DEL FRESER

Us informem que avui s’obren les inscripcions de la primera edició del curs de Bon Coneixedor del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser. Una formació que comença el proper 26 d’octubre i s’adreça especialment a persones, entitats i empreses que realitzen o vulguin realitzar la seva activitat professional dins l’espai natural protegit.
El curs està dividit en 2 blocs i diferents mòduls, que es poden cursar de forma independent i en diferents edicions del curs (en diversos anys):
Bloc comú: 20 hores d’aula + 10 hores de sortides. Total: 30 hores
Bloc específic: 28 hores d’aula + 42 hores de sortides. Total: 70 hores
Total del curs: 48 hores d’aula + 52 hores de sortides. Total: 100 hores
La formació serà presencial, sempre i quan les mesures de prevenció sanitària així ho permetin, en cas contrari les classes teòriques es farien en format on line.
Les places són limitades a 20 alumnes donada la normativa derivada del Covid, i caldrà presentar sol·licituds fins el dia 23 d’octubre del 2020, inclòs.
El preu del curs complet (tots els blocs) és de 115,00 €. En el cas d’acreditar que s’ha cursat el curs de Bon Coneixedor en un altre parc natural, el preu és de 105 €.
En aquest enllaç http://parcsnaturals.gencat.cat/ca/ter-freser de la pàgina web del Parc hi trobareu la informació completa, així com l’enllaç al formulari d’inscripció.
Centre d’Informació del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser.
Tel. 667 116 811 – pnterfreser.tes@gencat.cat
Plaça de la vila 4, Queralbs
Plaça Major 1, Setcases

CURS2