L’Ajuntament de Setcases s’adhereix a la campanya #ThoEstasPerdent #EsportFemeni

ADHESIÓ AL MANIFEST DE CORPORACIONS LOCALS PER IMPULSAR L’ESPORT FEMENÍ: 

L’objectiu de la campanya és promoure una presència més gran de les dones esportistes als mitjans per avançar cap a la plena igualtat, trencar estereotips i consolidar referents femenins per a infants i joves.

 

unnamed

portada-document-2

El Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC), en col·laboració amb la Secretaria General de Esport i de l’Activitat Física del Govern de la Generalitat, l’Institut Català de les Dones (ICD) i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), impulsa la campanya #ThoEstàsPerdent amb l’objectiu de fomentar l’esport femení en els mitjans de comunicació .

L’objectiu de la campanya és promoure una presència més gran de les dones esportistes als mitjans, contribuint així a avançar a cap a la plena igualtat, trencar estereotips socials i mediàtics respecte de l’esport femení i posicionar-lo com un contingut d’interès i capaç d’atraure grans audiències. També pretén consolidar en l’audiència especialment en infants i adolescents referents de l’esport femení, ja que massa sovint només tenen com a referents esportistes masculins.