COMUNICAT 3 – 21 de gener a les 22h

AFECTACIONS TEMPORAL GLÒRIA – Comunicat 3

ALERTA INUNCAT, risc elevat desbordament rius, es recomana evitar desplaçaments interurbans i no realitzar activitat escolar ordinària demà .

Des de l’ajuntament d’Ullà, igual que altres municipis de les nostres rodalies, s’ha pres la decisió juntament amb la direcció de l’escola la suspensió de les classes per demà dimecres 22 de gener,  tenint en compte la situació meteorològica que dificulta els accessos per carreteres tallades i que tot l’equip educatiu de la nostra escola és de fora d’Ullà. Tal com se´ns indica des del departament d’educació durant el matí hi haurà un membre de l’escola per informar a les famílies , no es poden assegurar els serveis mínims. 

El Consell Comarcal ens han informat que no hi haurà servei de transport públic ni servei de menjador.

Des del departament d’educació de Girona el Sr. Martí Fonalleras ens han enviat un comunicat aconsellant-nos la no mobilitat ni l’obertura dels centres educatius per demà dimecres 22 de gener.

Fins al moment no hem tingut cap incident en el nostre municipi i s’està controlant periòdicament el nivell dels regs.

La carretera d’Ullà direcció Verges segueix tallada , igualment la de carretera de Torroella de Montgrí a Parlavà. Us deixem un enllaç per saber l’estat de les carreteres.  Cliqueu aquí

Davant l’activació d’ALERTA per part de protecció civil dels plans especials d’emergències pel risc de fort vent, intenses pluges amb la previsió que duri fins demà demanem la màxima precaució a tots els veïns i veïnes del nostre municipi, recordant que davant de qualsevol emergència cal trucar al 112 i si només és per informar-vos, cal trucar al 012, és molt important tenir clar la funció d’aquests dos telèfons per no col·lapsar les línies innecessàriament. 

Bona nit !