COMUNICAT 6 – 22 de gener a les 21h

AFECTACIONS TEMPORAL GLÒRIA – Comunicat 6

INFORMACIÓ URGENT

El servei de meteorologia de Catalunya ens ha fet arribar un avís informant de la crescuda del cabal del riu Ter podria arribar  a uns 1200 m3/s aquesta nit a causa de l’obertura del Pantà de Susqueda i el Pasteral, motiu pel qual activem el pla d’emergència local a tota la zona baixa del poble ; zona del pla d’Ullà ( tota la zona dels camps) i els habitatges a tocar de la carretera ( zona de la parada del Bus , Botiga Bamboo, …) Per altra banda també està prevista l’entrada d’un nou front de precipitacions aquest vespre fet que agreuja la situació actual. Es demana la màxima precaució a la població i que en cas d’emergència es posin en contacte directe amb l’alcalde al telèfon 626130130 .

També us recordem que davant de qualsevol emergència cal trucar al 112 i si només és per informar-vos, cal trucar al 012, és molt important tenir clar la funció d’aquests dos telèfons per no col·lapsar les línies innecessàriament. 

Aquesta tarda els Mossos d’Esquadra ja han tallat tots els accessos dels camins del poble que es dirigeixen cap al riu Ter per evitar accidents per un possible desbordament en qualsevol punt.

Protecció civil aconsella evitar la mobilitat interurbana per evitar posar-se en situació de risc.

En algun punt del municipi no hi ha enllumenat públic , ja s’ha avisat a l’empresa encarregada i estan treballant per poder solucionar-ho al més aviat possible.

Demanem la màxima precaució a tots els veïns i veïnes del municipi.