COMUNICAT 1 – 21 de gener a les 8h

Us  informem que es suspenen les classes, ja que no es pot assegurar el subministrament de llum ni calefacció. La recomanació és que els alumnes es quedin a casa.

Els accessos a Ullà estan tallats igualment la carretera de Serra de Daró .

L’Agència Catala de l’Agua (ACA) informa de l’augment important del cabal dels rius Ter, Daró i Onyar que anirà creixent i pot provocar desbordaments i inundar carreteres. Es preveu que continuïn les pluges fins dijous i MOLT IMPORTANT EVITAR CREUAMENTS de lleres, guals i punts baixos. Es demana a la població que no s’acosti a les lleres dels rius , rieres i zones inundables.

Protecció civil ha informat que en aquests moments la situació general a les comarques de Girona és molt complicada degut a les pluges intenses i el fort vent. Es demana la màxima prudència en la mobilitat, només desplaçar-se en cas de màxima necessitat.

En aquests moments hi ha una afectació d’uns 300.000 abonats de la demarcació de Girona sense llum per avaria d’alta tensió a Red Eléctrica. En aquests moments s’està treballant per trobar el punt exacte on s’ha produït l’avaria i s’estan buscant mesures alternatives. Es subministrarà llum a 50.000 abonats de forma rotativa.

Us recordem que per informació truqueu al 012 i per emergències al 112. Preneu totes les mesures de seguretat necessàries per evitar accidents.