DECRET CONTRA LA GUERRA D’UCRAÏNA

En data tres de març de dos mil vint i dós , l’Alcalde de l’Ajuntament d’Ullà ha dictat el següent Decret que literalment diu :
L’Ajuntament d’Ullà vol manifestar públicament el seu rebuig total a la invasió d’Ucraïna per part de l’exèrcit de Rússia.
Per això, demanem la fi d’aquesta invasió i el retorn de les tropes russes al seu país per obrir, en una situació de pau, una taula de negociació entre els dos països de cares a buscar una solució política a l’actual conflicte.
Considerem que hem de lluitar sempre contra la guerra, sigui quina sigui, i hem de defensar la pau. Sempre és millor parlar i parlar que no pas guerrejar i guerrejar.

Aquesta guerra ha d’acabar el més aviat possible. No té cap sentit ni justificació racional perquè continuiï.
D’entrada l’Ajuntament ja ha acordat destinar una aportació econòmica per l’adquisició d’aliments, per poder enviar als ucraïnesos.  Al mateix temps, convidem als habitants d’Ullà a implicar-se en aquesta lluita per la pau en mirar de què aquesta aportació sigui encara molt més important.
Com també fem extensiva aquesta crida a treballar per la pau als pobles del Baix Ter i de tot Catalunya i, al mateix temps, a ajudar a tots els ucraïnesos afectats per aquest conflicte bèlic.
No podem consentir el que està passant a Ucraïna en ple segle XXI
Visca la pau.