ESCOLA D’IDIOMES A ULLÀ

Ullà aposta per l’Escola d’Idiomes
👉L’Ajuntament d’Ullà tornarà a obrir aquest mes d’octubre la seva Escola d’Idiomes
👉Gestionada per l’empresa especialitzada Punt de Partida, s’hi impartiran classes d’anglès, francès i alemany
L’ajuntament d’Ullà va aprovar un conveni de col•laboració amb l’empresa especialitzada Punt de Partida per a la implantació d’una escola d’idiomes al municipi. Donats els bons resultats, es continuarà els pròxims anys. Les classes del curs 2020/21 començaran el proper 1 d’octubre i les inscripcions ja estan obertes al web www.puntdepartida.cat 📨reserves@puntdepartida.cat o bé per ☎️ 872.21.49.12
L’ajuntament, amb l’objectiu de fomentar l’aprenentatge d’idiomes al municipi organitza aquests cursos. Punt de Partida ha implantat i gestiona l’Escola d’Idiomes i ofereix les classes a un preu reduït de 34 euros mensuals 2 classes a la setmana.
“L’objectiu és fomentar l’aprenentatge d’idiomes i, també, garantir que els cursos siguin accessibles per a tothom”, explica l’Alcalde Josep López.
La contractació del professorat i la gestió de les classes va càrrec de Punt de Partida. Cada grup pot tenir de 5 a 10 alumnes, que fan dues classes a la setmana. Els grups es formen tenint en compte els horaris triats i els coneixements de cada alumne, que Punt de Partida avalua amb la corresponent prova de nivell abans de començar les classes. Els cursos estan oberts a alumnes des dels 3 anys fins a adults de qualsevol edat i nivell. Els que així ho desitgin podran optar als certificats reconeguts pel Marc Comú Europeu (A1, A2, B1, B2 i C1) examinant-se a Ullà.
🇦🇺

Si esteu interessats adjunt trobareu la fulla de la matrícula clicant aquí