INFORMACIÓ BEQUES MENJADOR

Entre avui, 26 de març, i demà l’Ajuntament té previst fer el repartiment de les targetes moneder que ha creat el departament d’Educació per a les famílies que tenen una beca menjador a les escoles.

La secretaria de l’ajuntament s’ocupa de trucar a les famílies beneficiàries d’aquest servei per tal de quedar amb ells per tal de poder fer-los l’entrega al seu domicili, evitant d’aquesta manera la seva mobilització  i minimitzar d’aquesta manera el risc de contagi del Covid-19.

En total, a Ullà  hi ha uns 16 nens i nenes beneficiaris d’una beca menjador escolar. El departament d’Eduació ha precarregat unes targetes moneder amb l’import del servei per tal que les famílies puguin utilitzar els diners per anar a comprar durant els dies que les escoles estan tancades. En aquest sentit, les targetes s’aniran recarregant si el període de confinament s’allarga.

 

PREGUNTES FREQÜENTS SOBRE L’ÚS DE LES TARGETES MONEDER
Ja tinc la targeta. L’he d’activar?
No, la targeta ja ve activada i preparada per ser utilitzada.
Amb quin saldo ve carregada la targeta?
Les targetes venen carregades amb un saldo inicial de 40 €. En el cas que s’allargui el tancament dels centres educatius, se us recarregarà automàticament 4 € per dia de tancament dels centres.
Quin import puc pagar amb la targeta?
L’import que tingueu disponible en cada moment de fer la compra. Si feu compres superiors al saldo de què disposeu amb aquesta targeta, quedarà bloquejada.
Si l’import de la compra és superior al saldo disponible, què puc fer?
Demana a l’establiment que et fraccioni la compra en 2 pagaments

Com puc saber el saldo que tinc disponible a la targeta?
Pots consultar el saldo i moviments de manera gratuïta a qualsevol caixer de CaixaBank i mitjançant la web www.moneytopay.com – Altres gestions de la meva targeta – Consulta de saldo i moviments.

En el moment de la compra, la targeta demana un PIN i no en tinc cap. Què he de fer?
Has de prémer directament la tecla verda del datàfon i el pagament es validarà.

La targeta mostra l’error 104. Què vol dir?
És un error de classificació de comerç, vol dir que no és un comerç d’alimentació i que, per tant, no es pot procedir amb la compra.

Puc treure els diners del saldo a un caixer?
No, l’ús de les targetes és únicament i exclusivament per a compres de productes bàsics d’alimentació a qualsevol establiment alimentari. La compra d’altres productes està completament prohibida.

Fins quan puc utilitzar la targeta?
Les targetes tenen un període de caducitat d’un any, per tant, pots gastar el saldo durant tot aquest període.

Si la situació d’estat d’alarma continua i es fa una nova recàrrega, el saldo ha de ser 0?
No, en el cas que es faci una altra recàrrega, el saldo serà acumulable.

He exhaurit el saldo de la targeta. La puc llençar?
No, és molt important conservar-la per si s’ha de tornar a carregar. En aquest cas, es recarregarà automàticament si es perllonga l’estat d’alarma.

Tinc una incidència durant el pagament que no apareix a aquesta llista, què he de fer?
Truca a Atenció al Client de CaixaBank al 900 404 090. Quan et demanin el DNI, facilita el codi que apareix a la part inferior esquerra del davant de la targeta. Aquest codi comença per DE i té cinc dígits.