PERÍODE DE PREINSCRIPCIÓ D’EDUCACIÓ INFANTIL I PRIMÀRIA

El calendari de la preinscripció per al curs escolar 2020-2021 s’ha vist afectat per la crisi sanitària del coronavirus a Catalunya i l’estat d’alarma. El Departament d’Educació ha informat que la preinscripció per l’educació infantil, primària i ESO serà entre el 13 i el 22 de maig de forma telemàtica. En el cas de les famílies que no tinguin els mitjans per fer-ho per aquesta via, s’habilitarà la preinscripció presencial entre els dies 19 i 22 de maig i només amb cita prèvia.

En el nostre poble tenim l’escola Puig Rodó, una escola rural i pública de la que ens sentim molt orgullosos. Juntament amb l’escola El Rajaret (Bellcaire) i l’escola La Branca (Albons) formen la ZER Montgrí

En els darrers cinc anys  la situació de l’escola ha canviat triplicant les matricules, ha estat gràcies a l’iniciativa d’un grup de famíles que han estat treballant per donar a conèixer l’escola.

 

Actualment consta de 5 grups, 6 mestres i 66 alumnes.

El període de preinscripció d’educació infantil i primària serà del 13 al 22 de maig si teniu pensat matricular el vostre fill/a  a l’Escola Puig Rodó d’Ullà a continuació trobareu les diferents opcions de com fer-ho :
 📍 Telemàticament : 13 al 22 de maig . Tota la informació la trobareu en el següent enllaç : http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/estudis/obligatoris/
📍 Presencialment al centre cívic amb cita prèvia : 19 de maig. NO es poden fer a l’escola perquè s’hi estan realitzant obres.

Documentació que caldrà presentar:

  • DNI/NIE de la persona sol·licitant: pare, mare o tutor
  • LLibre de família (pàgina del nen/a a pre-inscriure)
  • Targeta sanitària
  • Carnet de vacunes

👉Per a més informació b7003938@xtec.cat