SUSPENSIÓ FIRA DE LA POMA 2020

Malauradament la situació sanitària del nostre país no millora, ens tot el contrari, cada dia que passa la llista de positius augmenta, motiu pel qual  l’Ajuntament d’Ullà s’ha vist obligat a supendrà la Fira de la Poma programada pel cap de setmana 17 i 18 d’octubre , atesa la dificultat de portar-la a terme en l’actual context derivat de la COVID-19. Un cop valorada la situació, s’ha conclòs que no és possible fer compatible el desenvolupament de la fira amb el compliment de les mesures sanitàries preventives. La fira aplega cada any centenars de persones que omplen els carrers del nostre poble i els diferents actes al carrer que s’hi organitzen.

L’equip de govern considera que en aquests moments tan difícils, cal extremar totes precaucions per tal de minimitzar els riscos de la salut pública. En aquest sentit, no s’ha considerat viable organitzar una fira de mínims o amb limitacions d’aforament que no permetin gaudir plenament de l’essència de la fira.

No obstant això volem que la Fira de la Poma estigui present entre nosaltres i des de l’Ajuntament amb la col.laboració de Giropoma Costa Brava i l’Enplater hem preparat unes bosses amb dos quilos de pomes que es repartiran porta a porta. Un acte simbòlic per recordar la fira i la importància d’aquesta fruita en el nostre municipi, el principal motor econòmic.

Des de l’Ajuntament volem agrair per avançat  les mostres de comprensió i de col·laboració especialment dels   visitants,  empreses, artesans, entitats, grups d’animació que la fan possible i esperem l’any vinent poder celebra-la com es mereix.

 

Àrea de Cultura